Domarevägen 16B

Teg, Umeå

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet på eftertraktade Teg! Belägen högst upp i huset bjuder denna bostad på en fantastisk utsikt mot en grönskande innergård från den soliga balkongen i västerläge – perfekt för att njuta av ljumma sommarkvällar. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med gott om plats för förvaring och personligt uttryck. Charmigt originalkök i en vacker grön färg som ger en fräsch och inbjudande känsla. Bevarade detaljer och tidstypiska inslag skapar en unik atmosfär med karaktär och personlighet. En perfekt plats för kreativ matlagning och trevliga stunder! Badrummet är utrustat med badkar, där du kan koppla av efter en lång dag. Lägenheten andas trivsel och elegans, och är ett perfekt hem för såväl par som små familjer. Här bor du i ett populärt och barnvänligt område med närhet till både natur och stadens puls. Välkommen hem till Teg – där livskvalitet och bekvämlighet går hand i hand!

Visningar

 • 25
  juli
  torsdag
  kl 17:00 - 17:30
  Välkommen att boka in dig på visning via vår hemsida
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
2 095 000 kr
Månadsavgift

4 326 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

488 814 kr

Andelstal

6.512 %

Fast.beteckning:

Spetsen

Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

73 m²

Våningsplan

3 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1958

Registrerad fastighetsmäklare

Profil

Linda Lundgren

072-230 91 55

linda@casafast.se

Registrerad fastighetsmäklare

Profil

Malin Lindberg

076-226 76 11

malin@casafast.se

Interiör

HALL Välkomnande hall med vackert målade väggar och parkettgolv (2023). Plats för avhängning för kläder och skor. VARDAGSRUM Luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från fönster. Plats att möblera med större soffgrupp och matbord. Utgång till en underbar balkong i västerläge. Målade väggar och parkettgolv. BALKONG Till lägenheten hör en mysig och solig balkong som nås via bostadens vardagsrum. Utsikt över innergård. KÖK Charmigt målat kök utrustat med induktionsspis med ugn, Frankefläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl- och frys. Gott om förvaring i skåp. Fint ljusinsläpp från fönster . Målade väggar och parkettgolv(2023). SOVRUM 1 Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt byrå eller skrivbord efter behov. Målade väggar och parkettgolv. Fint ljusinsläpp från fönster. SOVRUM 2 Rogivande sovrum med generöst ljusinsläpp. Även detta sovrum har plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang efter smak. Gott om plats för klädförvaring i inbyggda garderober. Målade väggar och vackert parkettgolv (2023). BADRUM Matta på vägg och golv. Utrustat med handfat ovan kommod, badrumsskåp, wc. Lediga parkeringsplatser finns

Månadsavgift

4 326 kr/mån

Inklusive värme, vatten, bredband och kabel-tv, hushållsel tillkommer

Indirekt nettoskuldsättning

488 814 kr

Bredband

Ingår i avgift.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Energideklaration

Utförd

Utförd: 3/7 2024

Klass

E

Förbrukning

1 647 kWh/kvm per år

Närområde

Teg är en Stadsdel i Umeå med knappt 12 600 invånare, namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Här bor du naturnära med både åker och älven inom promenadavstånd Teg är sprunget ur tre medetida jordbruksbyar – Österteg, Västerteg och Böle – vid Umeälvens södra strand, mittemot vad som från 1600-talet varit Umeås centrum.

Parkering

Parkeringsplats finns ledig för köparen.

Kommunikation

Teg ligger vid södra infarten av Umeå och är bara en promenad från Umeås stadskärna eller köpcentret Avion. Umeå flygplats finner du även en liten bit nedströms älven Här finns fina cykel och promenad möjligheter och buss för den som inte vill åka bil.

Närservice

Teg är en populär stadsdel i Umeå med ett varierat utbud av service och nöjen. Här finns allt från vackra promenadstråk vid Umeåälven till möjligheten att se Björklöven spela på sin hemmaarena. Med närhet till livsmedelsbutiker, apotek och andra bekvämligheter är Teg ett område som lockar både stora och små. Med goda kommunikationsmöjligheter till centrum och flertalet skolor och förskolor att välja bland är Teg en attraktiv plats att bo på.

Övrigt om närområdet

Här kan man välja mellan förskolorna Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle i området. Har du lite större barn finns låg och mellanstadieskolorna Östteg och Böleängsskolan. I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. På Centralskola (7 – 9) kan musik intresset fortsätta att utvecklas, om man inte väljer någon annan profilering ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1958

Förening

Namn

BRF Spetsen i Umeå AB.

Organisationsnr

769625-8073.

Ekonomi

Månadsavgiften höjs vanligtvis med 2% varje år.

Om föreningen

Brf Spetsen bildades 2013 och ligger på Domarevägen 16 A och 16 B. I föreningen finns 14 lägenheter fördelade på ettor till femmor.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkering finns att hyra.

Renoveringar

Föreningen har bytt fönster samt grävt upp och fixat till parkeringarna. Under året har man bytt ut varm- och kallvattenledningar i källaren samt alla termostatrar till elementen och gjort mindre renoveringar av balkongerna. Tidigare är alla dörrar från trappuppgången bytta.

Gemensamma utrymmen

Föreningen erbjuder stor tvättstuga i källaren med tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkrum.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

14 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Karta


Planlösning


Bilder