Sälj din bostad med oss

VAL AV MÄKLARE

Att sälja sin bostad är ett stort steg i livet och därför är valet av mäklare otroligt viktigt. Vi erbjuder alla säljare en trygg, professionell tjänst där din bostad inte är en försäljning i mängden. Vi tror inte på slumpen utan på hårt gediget arbete med kvalité från första till sista steg. Vi finns med dig i varje steg av din försäljning och ger dig anpassad service efter hur just din personliga situation ser ut. Vi kommer finnas där för dig för att skapa en trygg och lyckad bostadsförsäljning. Att din mäklare ger just din försäljning tillräckligt med TID är en framgångsfaktor för att skapa en trygg, smidig och framgångsrik bostadsförsäljning.

Avgörande för vem ni väljer bör inte i första hand bero på den högsta värderingen eller det lägsta arvodet utan vänd på frågeställningen! Hur mycket tid kommer din fastighetsmäklare kunna lägga på just din bostadsförsäljning? Har din mäklare tillräckligt med driv och passion för att gå alla steg som krävs för att du ska få det högsta slutpriset på din bostad? Det är otroligt stor skillnad på en mäklare som bara öppnar dörren till din bostad och en mäklare som verkligen jobbar med försäljning.För att en spekulant ska våga lägga ett bud på din bostad är det av största vikt att man känner sig trygg med mäklaren. Din mäklare ska vara påläst och ta hand om dina spekulanter på allra bästa sätt. Din mäklare är din representant för din bostad och din bostad förtjänar det bästa!

FÖRBEREDELSER

För att uppnå det bästa resultatet med din försäljning så är förberedelserna oerhört viktiga. När du går i bostadstankar så kontaktar du oss för ett kostnadsfritt första möte hemma i din bostad. Vi ger dig en bostadsvärdering och berättar mer om vad som kan påverka ditt slutpris vid en försäljning. Du får även ett förslag på ett personligt försäljningsupplägg där vi utgår ifrån vad som passar just din bostad och din situation allra bäst! Därför kan du aldrig kontakta din mäklare för tidigt. Bäst förberedd ger alltid bäst resultat. Vi jobbar med de bästa fotograferna, stylisterna, besiktningsmännen, juristerna mfl. Alla våra samarbetspartners är lokalt förankrade och lika engagerade som oss . Vi finns här för dig!

MARKNADSFÖRING

CASA Fastighetsförmedling jobbar med en modern marknadsföring som är anpassad efter att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Vi hittar dina spekulanter via alla stora marknadsföringskanaler men också med riktad marknadsföring. Vi satsar stort på sociala medier och jobbar både med spekulantregister och nätverk. Vi vågar tänka nytt och ligger alltid steget före i utformningen av vår marknadsföring.

VISNING

Vi vågar säga att våra visningar är unika. För att våga fatta ett beslut om att köpa något så viktigt som ett hem så behöver man få korrekt information och också hinna bilda sig en uppfattning om bostaden kan vara ett ställe för mig att trivas på. Därför tar våra visningar lite extra tid. De är lika personliga som vi mäklare. Varje visningsdeltagare har sin privata situation och vi vill hjälpa dem att skapa den trygghet de behöver för att köpa din bostad. Det hinner man inte om det är en stressad mäklare och en bostad som är fylld med andra visningsdeltagare. Vi berättar gärna mer om vår erfarenhet kring hur man får spekulanter att våga lägga bud och gå vidare i sitt köp. Om du säljer en villa kommer vi alltid att vara två på visning. Vi vill visa tekniska beskrivningar, ritningar, garage, tomtgränser- ja allt som din bostad kan erbjuda. Därför jobbar vi helt unikt i team! Självklart erbjuder vi även digitala visningar. Gå gärna på visningar för att upptäcka skillnader på hur vi mäklare jobbar. Vi på CASA är inga dörröppnare vi är riktigt duktiga på att sälja bostäder och knyta ihop affärer!

EFTER VISNING

Efter visningen kontaktas alla visningsdeltagare och redan här kan en budgivning sättas igång. Buden lämnas till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till de spekulanter som är med i budgivningen. Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket betyder att säljaren får fritt välja om och till vem man vill sälja sin bostad. Det finns ingen skyldighet att sälja till den som har lagt det högsta budet eller liknande. Det är av största vikt att budgivningen är kvalitetssäkrad vilket vi på CASA naturligtvis säkerställer.

KONTRAKTSKRIVNING

När budgivningen är avslutad träffas vi på vårt kontor på Umestan Företagspark för att skriva kontrakt. Vi går noga igenom avtalet med köpare och säljare innan vi träffas, så att inga tvivel kring förståelsen av paragraferna och eventuella klausuler finns.

TILLTRÄDE

På tillträdesdagen avslutas försäljningen. Säljare och köpare träffas tillsammans med mäklaren, på vårt kontor, för att slutföra affären. Innan dess har vi på CASA Fastighetsförmedling gått igenom alla dokument med säljare och köpare, kontaktat banker, eventuell bostadsrättsförening m fl för att allt ska vara väl förberett och korrekt inför slutbetalningen.

Allt detta och lite till kommer vi berätta om när vi ses!