Gårdsgatan 21

Tomtebo Gård, UMEÅ

Modernt radhus i tre plan

Välkommen till ditt drömhem! Detta moderna radhus i tre plan erbjuder en enastående boendeupplevelse med lyxiga detaljer och högkvalitativa materialval. Med en generös takhöjd på 270 cm på alla plan, skapas en ljus och rymlig atmosfär genom hela bostaden. På entréplan möts du av en öppen planlösning som förenar köket och vardagsrummet, perfekt för både vardagsliv och underhållning. Från vardagsrummet når du en altan i västerläge med utsikt över den lugna innergården. Här finns också ett fullt utrustat badrum med tvättdel, praktiskt och bekvämt för familjens behov, samt en välkomnande och rymlig hall med plats för förvaring. Mellanplanet erbjuder mysiga och privata sovrum, idealiska för avkoppling och återhämtning, samt ytterligare ett stilrent badrum med moderna bekvämligheter. På översta planet finner du ett ytterligare sovrum som erbjuder lugn och ro, samt ett stort allrum med skjutdörrar som leder ut till en imponerande terass som verkligen är något utöver det vanliga! Detta radhus har många exklusiva detaljer, inklusive ett kök utrustat med integrerad kyl, frys och diskmaskin för en elegant och stilren look. Köket har även högkvalitativa silestoneskivor för både stil och hållbarhet. Eleganta spotlights i fönstersmygar skapar en inbjudande atmosfär, och genomgående enstavs parkettgolv ger en enhetlig och lyxig känsla. Med minimal skötsel och låga driftskostnader får du mer tid över till familj, fritidsintressen och avkoppling. Detta hem erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och ekonomi vilket gör det till ett idealiskt val för dig som vill njuta av livet utan bekymmer. Förutom att huset är energieffektivt så betalar du ingen fastighetsskatt de 15 första åren. Missa inte chansen att förvärva detta unika boende beläget i Umeås nya stadsdel Tomtebo Gård. Med endast 7 km från centrum och närhet till både NUS och universitetet, erbjuder detta område en perfekt balans mellan stadsliv och natur. All tänkbar service finns tillgänglig och naturen ligger precis runt hörnet. Tomtebo gård - där staden möter naturen. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

Visningar

 • 31
  juli
  onsdag
  kl 17:00 - 17:30
  Välkommen att boka in dig på visning via vår hemsida
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
4 995 000 kr
Fast.beteckning:

Humlegården 5

Rum

6 st

Sovrum

4 st

Boarea

145 m²

Biarea

6.5 m²

Tomtarea

106 m²

Byggnadstyp

Radhus i 3 plan

Byggnadsår

2024

Registrerad fastighetsmäklare

Profil

Linda Lundgren

072-230 91 55

linda@casafast.se

Registrerad fastighetsmäklare

Profil

Malin Lindberg

076-226 76 11

malin@casafast.se

Interiör

ENTRé Gårdsgatan 21 erbjuder en välkomnande utomhusentré med praktiskt plattläggning. Här finns det gott om plats för en utegrupp och lummiga planteringar om så önskas. Dessutom finns ett lättillgängligt förråd precis vid entrén vilket ger extra bekvämlighet. HALL På golvet ligger en praktisk och elegant granitkeramik som sedan övergår till det vackra vitlaserade 1-stavsparkettgolvet som sedan löper enhetligt i hela huset. Samtliga väggar i huset är enhetligt ljust målade. I hallen finner vi en fantastiskt generös skjutdörrsgarderob som skapar gott om förvaring. Under trappen finner vi ett ytterligare förrådsutrymme. Hela entréplanet har golvvärme. KÖK Ljust vackert modernt kök med integrerade maskiner och eleganta bänkskivor i silestone. Spotlights i taket skapar en inbjudande atmosfär, och den öppna planlösningen knyter samman köket med vardagsrummet på ett naturligt sätt. Från huset har du utgång till en mysig altan i västerläge, perfekt för att grilla med familjen. När barnen blir rastlösa vid middagsbordet kan de enkelt springa ut till den härliga lekplatsen som ligger precis intill. BADRUM Det helkaklat badrummet finner du i anslutning till hallen. Här erbjuds spotlights i tak, duschvägg, wc, stilfullt handfat, spegelskåp och bra förvaring i ytterligare skåp. En generös bänkskiva löper ovanför tvättmaskin och torktumlare både snyggt och praktiskt. PLAN 2 Trappan från hallen leder dig upp till mellanvåningen med hall, två mindre sovrum och ett större sovrum med en praktisk klädkammare. Helkaklat badrum med skön golvvärme, kommod, spegel, wc och duschvägg. PLAN 3 Husets översta plan är verkligen något utöver det vanliga med sina 2.90 i takhöjd. Du möts av en öppen och ljus känsla i ett jättestort allrum med stora glasskjutdörrar som öppnar upp mot en helt fantastisk terass. Här finns även ett fjärde sovrum som kanske blir ditt framtida hemmakontor eller gästrum.

Tomt

Trädgårdstomt.

Tre uteplatser i flera väderstreck.

Planbestämmelser

Detaljplan (2019-08-26)

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Umeå Blomstergården GA:1 ändamål: Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Umeå Humlegården GA:1 ändamål: Avloppsanläggning, Grönområden, Vattenförsörjning, Övrigt, Samfällighet: Umeå Humlegården S:1

Bilplats

1st p-plats ingår till fastigheten och dessutom har samfälligheten 3 st parkeringar som kan nyttjas gemensamt.

Ventilation

FTX.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 22/9 2023

Klass

B

Förbrukning

85 kWh/kvm per år

Drift per år

Uppvärmning

13 000 kr

Elförbrukning

8 600 kr

Väg/Samfällighetsavgift

6 200 kr

Summa

27 800 kr

Driftskostnaderna är schabloniserade då huset är helt nytt. I samfälligheten ingår VA och renhållning. Befriad från fastighetsskatt i 15 år. Fiber finns indraget och respektive bostadsinnehavare tecknar enskilt abonnemang.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

917 000 kr

Byggnad

453 000 kr

Mark

464 000 kr

Skatt/avgift

6 878 kr

Taxeringsår

2023

Närområde

Tomtebo Gård är beläget mellan Tavleliden och Nydalasjön och bara 7 kilometer från centrala Umeå, erbjuder denna nyutveckladne stadsdel det bästa av två världar. Här planeras cirka 1 200 nya bostäder i form av flerfamiljshus och radhus i olika höjder, med välkomnande och ljusa gårdar perfekta för lek, odling och gemenskap. Njut av omedelbar närhet till grönområden och rekreationsområden som Nydalasjön och Lillberget, idealiska för promenader, cykling och avkoppling. Tomtebo och Tomtebo Gård har förskolor och skolor.

Parkering

Tomtebo Gård har ett parkeringhus för att främja ett bilfritt område.

Kommunikation

Området är utformat för att främja gång-, cykel- och kollektivtrafik, med väderskyddade cykelparkeringar och goda bussförbindelser.

Närservice

Inom gång- och cykelavstånd når man Coop Tomtebo, gym och pizzeria. Ålidhemscentrum erbjuder matbutiker, restauranger och annan service. Cykelavstånd till Umeå city med ett brett utbud av butiker och köpcentrum.

Övrigt om närområdet

Sammanfattningsvis är Tomtebo Gård en eftertraktad stadsdel som erbjuder en bekväm och familjevänlig livsstil, med närhet till skolor, förskolor, affärer och natur. Områdets rika utbud av aktiviteter och bekvämligheter gör det lätt att förstå varför det är så populärt bland Umeås invånare.

Byggnad

Typ

Radhus i 3 plan

Byggår

2024

Bjälklag

Betong

Utv plåtarbete

Plåt

Fasad

Tegel samt träpanel

Grund

Betongplatta

Grundmur

Betong

Stomme

Betong och trä

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas


Karta


Planlösning


Bilder